Edellisestä pläjäyksestä onkin vierähtänyt jo melkein neljä kuukautta. Kuinkas tässä näin kävikään? Komission harjoittelu on päättynyt jo aikoja sitten, samoin sain opinnot vietyä kunnialla loppuun.

Diplomaattia minusta ei sitten tullutkaan, kun hakumaratonilla jäin 30 kilometrin paikkeilla matkasta. Nyt siis tässä leikitään kotirouvaa, ja ihmetellään, mitähän sitä seuraavaksi keksisi. Ovia on monia, mutta minkä niistä valitsee, ja mikä niistä on edes avoinna meikäläiselle, siinäpä riittääkin pohdittavaa.

Ihan mainiota on välillä tietysti ehtiä nauttia kotitöistäkin, eikä ottaa niistä vain stressiä muun elämän lomassa. Tiskaaminen on melkoista meditaatiota! :)

Onneksi muitakin harrastuksia riittää, ettei kotirouvuus pääse ihan kokonaan viemään mukanaan. Italian intensiiviset alkeet ovat takana, hollannin kurssi juuri alkanut. Elokuussa lomailtiin Tanskassa, ja ensi viikko vierähtää taas reissussa. Tällä kertaa nokka kohti koti-Suomea, ihanaa!

Sieltä sitten toivon mukaan taas myös kuvia ja muuta hauskaa. Ja kaikenlaisia muitakin ideanpoikasia pyörii päässä, mutta katsellaan... Nyt ei ole kiire minnekään!