Ihan yllättäen tulikin ukkosmyrsky - apua ilmastonmuutos!

Vieraat onneksi lähtivät perjantaina, olis voinut tulla selittelyn makua, kun kovasti yritimme painottaa, että täällähän ei nyt sitten sada muutamaan kuukauteen... Kiitos Marille ja Jormalle käynnistä, kivaa oli!

Muuten kaikki hyvin. Troy-pojalle löytyi vihdoin ostaja, etiopialais-italialais-jemeniläinen nuorimies Said. Heppa valitettavasti muuttaa toiselle tallille, mutta iloitsemme Roikaleen puolesta, vihdoin ja viimein löytyi se oikea omistaja hänelle! Saidin kanssa yhteistyö näyttää pelaavan, ja huimapäisenä nuorena miehenä hän vain iloitsee, kun hevosesta löytyy tulta ja tappuraa. Eli kaikki kävi lopulta parhain päin siltä osin.

Alkaa olla jo vähän haikea olo, vaikka työn puolesta kyllä lasken vain päiviä... 98 - kai, laskutavasta kun en ole vielä päässyt itseni kanssa ihan yhteisymmärrykseen. Enkä myöskään ihan tarkkaan vielä tiedä, mikä on se varsinainen lähtöpäiväni!

Flickr-sivuillamme on taas uusia kuvia, nyt vihdoinkin myös Jemenin reissultamme, käykäähän katselemassa sieltä, kun en jaksa niitä tänne alkaa tämän enempää värkätä!