Jesh, opintovapaahakemukseni meni läpi, 6.4. alkaen rahantulo loppuu ja meikäläisestä tulee jälleen köyhä opiskelijatyttönen seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Laitoin siis hakemuksen sisälle vanhan opinahjoni papereilla, kun sielläkin olen taas kirjoilla. Siitä haluamastani Leidenin opiskelupaikasta ei ole vielä kuulunut mitään uutta. Tai on sen verran, että ilmeisesti nyt vihdoin ja viimein kaikki vaadittavat paperit ovat niillä kasassa, nimittäin ovat lähettäneet papruni eteenpäin tiedekuntaan, joka siis sen varsinaisen päätöksen tekee. Eli nyt on sitäkin jännitettävä vielä sellaiset neljä viikkoa!

Reiner on ottanut uudesta asunnosta kuvia, teen niitä varten oman sivun, vilkuilkaa sieltä. Vähän kaoottiselta näyttää vielä. Toivottavasti se muistaa sitten 5.2. hirveällä kiireellä edes hiukan siivota!. Toisaalta - kaaosta tulee jatkumaan vielä pitkälle kevääseen, sillä noille valkoisille seinille on ehdottomasti tehtävä jotain. Mutta eiks tuo tiiliseinä rapuissa ole IIIHAANAA! Ja ylimmän kerroksen isossa huoneessa riittää kulmaa ja särmää ja viistoa.

Päiviä tänään 27.