Eli tulipahan taas todistettua, ettei meitä saisi koskaan erottaa. Viikon Suomen reissun tautisaldo Barczinskin perheessä:

1) Ameeba ja bakteeri-infektio (Raikku)

2) Imusolmuketulehdus (tai jotain sellaista, antibioottikuuri siitä tuli kuitenkin, Raikku)

3) Keuhkoputkentulehdus (Minna)

Ameeboista Reiner selvisi jo, toisen tulehduksen lääkitys on päällä ja näyttää poika olevan paranemaan päin. Itse olen siis parhaillani sairaslomalla keuhkoputkentulehduksen kourissa. Suomen reissustakin meni loppuosa taudin kanssa, mutta kivaa oli kuitenkin, Hesassa ihana syyssää ja tärkeimmät asiani sain hoidettua.

Nyt siis jännitetään vain IELTS-testin tulosta, muuten en ole lainkaan huolissani, mutta kirjoitusosion päätehtävän aihe oli niin typerä ja naisvastainen, etten siitä oikein olisi keksinyt edes suomeksi tai saksaksi kirjoitettavaa. "Tekniikan ja erityisesti teollisen automatisaation vaikutukset ihmisiin ja yhteiskuntaan. Vertaile hyviä ja huonoja puolia reflektoiden niitä myös omiin kokemuksiisi." Voi jummi-jammi!

Heidi-siskoni kanssa meillä oli todella kivaa, on se kyllä ihme miten samanlaisia me ollaan. Sielun siskokset, ei sille voi mitään!

No niin, aivot näyttää olevan vielä sen verran tukossa, että onnistuin tuhoamaan loppupuolen tekstin tuosta vain. Joten jätetään sikseen tältä erää, lienee parempi palata tuonne sohvan  pohjalle parantelemaan oloani.