Ja vihdoin ja viimein ehdin tännekin ilmoittamaan, että tulevaisuudessa meidät löytää täältä:

2153238.jpg

Kolmikerroksinen rivitalonpätkä Alkmaarin kaupungissa! Ei ehkä ihan se täydellinen unelmien koti, mutta tässä vaiheessa elämäntarinaamme ihana ihana ihana! Kaipaa vähän remppaa sisältä, mutta sen parempi, tuleepahan sitten tehtyä entistä mieleisempi.

Samoin piha kaipaa hoitajaa, mutta on onneksi sen verran pieni, että meiltäkin se hoituu. Ostamiemme etiopialaisten päivänvarjojen innoittamana lupaamme tehdä pihasta niiden arvolle sopivan!

Kun vielä jaksaisi odottaa - 52 päivää...

Opintovapaahakemuksenkin olen nyt allekirjoittanut, ja se lähtee huomenna ministeriöön kuriiripostin mukana. Jeiks! Sitä varsinaista haluamaani opintopaikkaahan minulla ei vielä ole, mutta kun olen nyt kirjautunut sinne vanhaan saksalaiseen yliopistoonikin - varmuuden vuoksi - niin voinhan käyttää sitä virkavapaushakemuksen perusteena. Ja eihän sitä tiedä, vaikka jos oikein innostun, ja teen kahdet maisterin paperit... ;)

Joo, takaisin maan pinnalle, kunhan nyt saisin edes yhdetkin aikaiseksi!

Eli tuo puoli näyttää taas oikein valoisalta, terveyden kanssa sen sijaan on vähän niin ja näin... Ameeba 3 iski viime viikolla, ja veti aika kanttuvei, ja olo ei ole vieläkään mikään herkullinen - eli todennäköisesti siellä massussa asuu vieläkin joku!