AUA - sadekausi ilmoitti ohimenostaan viikonloppuna, perjantaista sunnuntaihin oli aivan loistava sää. Tänään on taas tullut vettä kunnolla, joten ihan vielä se ei ole loppunut. Yllättävän auringonpaisteen seurauksena

a) sain vuosituhannen palovammat olkapäille, tällaisia ei ole ollut Kosin luokkaretken jälkeen... Mieluiten tekisi mieli olla alastomana, kun kaikki vaatteet sattuu. T-paitakin oli pakko vetää töihin päälle väärinpäin kun saumat hankaa muuten. No, työkaverit on varmasti tottuneet meikäläisen mielenkiintoisiin vaatteisiin, jotka ovat aina vähintään täynnä kissankarvoja, usein rapaisin koirantassun jäljin varustettu, ja silloin tällöin myös löytyy tuoreita hampaanjälkiä tms. Joten eivät varmaan jaksa enää ihmetellä tätä uusinta villitystä!

b) putosin eilen Brego-hevosen selästä, joten istumisen kanssa on vähän niin ja näin, pyllyssä on komea mustelma. Selkä alkaa myöskin olla kipeä, kun on pitänyt istua koko päivä jotenkin kierossa.

Niin, olen nimittäin alkanut ottaa tunteja Brego-nimisellä hevosella, joka sopii Kassahunin mielestä paremmin minulle. Säälii varmaan Santtu-parkaa... Brego on kyllä oikein hauska, vähän enemmän haastetta ja vauhtia kuin Santanassa, muttei kuitenkaan liikaa kuten Troyssa. Eilinen vauhdikas alastulokin oli kyllä 99% ihan minun ja heikon tasapainoni vika, eikä hevosen.

Muuten tässä odotellaankin keskiviikkoiltaa, jolloin lentokone lähtee kohti Helsinkiä. Melkein viikon loma edessä! :)