Jeps, että kaikki huolet Addiksessa olivatkin sitten pieniä ja mitättömiä tähän kauheuteen verrattuna. Tulipahan taas kerralla perspektiiviä elämään:

Lentoyhtiö hukkasi Tuhka-kissamme. Amsterdamin kentällä ilmeisesti jotain hyvin raskasta oli törmännyt kovalla voimalla Tuhkan kuljetuskoriin (niin, juuri yhteen niistä lentoyhtiön vaatimista viidenkympin upouusista laatikoista), jonka ovi ja etuosa menivät palasiksi. Kori tuli perille, kissa ei.

Sen lopullisesta kohtalosta ei ole mitään tietoa - onko se edelleen lentokentällä, vai karannut sieltäkin johonkin. Onko joku vienyt kauniin, luottavaisen kissan mukanaan, vai onko se kaivautunut johonkin koloon piiloon ja kuolemaan? Emme tiedä mitään, ja epätietoisuus on kaikkein pahinta.

Sain sen autonkin sitten myytyä, pikkuisen tuli vedettyä tiukoille, mutta torstai-iltana kuuden pintaan tuli kaupat (lähtö lentokentälle oli sovittu seitsemäksi), ja hintakin oli ihan ok. Verrattuna alkuperäiseen sopimukseen tuli tonni takkiin, mutta mitä siitä - nyt antaisin vaikka kaikki rahat takaisin, jos vain se toisi kissamme terveenä kotiin!

Ai niin, ja osoituksena siitä, että ei meikäläisen elämässä kyllä mikään voi mennä kerralla oikein: virallinen hyväksymiskirje yliopistolta tuli eilen. Maksettavaa 13750 euroa. Meinasin tippua perseelleni, mutta onneksi istuin jo ennestään. No, kirjoitin sitten hetimiten yliopistolle, ja hups, siellähän oli tullut vain pieni virhe, todellisuudessa opintomaksu on minulta 2200.

Sielunhoitona olen aloittanut rempan. Reiner olikin jo maalannut kissojen huoneen viime viikolla reilun siniseksi, ja minä olen eilen ja tänään pensselöinyt pikkuvessan turkoosiksi. Huomenna aloitan keittiön muuttamisen Hollannin oranssiksi.

Muitten huoneiden kuoseista ei ole vielä lopullisia päätöksiä... Maailma on niin täynnä kivoja värejä ja mahdollisuuksia! Lauantaina on paikallisessa "Bauhausissa" kaikesta 15% alennus, joten siihen mennessä pitänee tehdä valintoja.

Kuvia seuraa jollakin aikataululla, kaapelit on hukassa, joten en saa muistikorttia tyhjennettyä tähän hätään.