Olen nyt virallisesti liittynyt Heidi Hautalan tukijoihin. Tarkoituksena on siis äänestää hänet takaisin europarlamenttiin, jossa hän vuosikausia teki erinomaista työtä, ennen kuin siirtyi 2003 omaan eduskuntaamme. Fanitin Heidiä jo hänen EU-parlamenttiaikoinaan, ja äänestin häntä myös presidenttivaaleissa. Vaikka hänen valintansa olisikin ollut pilkka omaan nilkkaani - siinä olisivat menneet suuret suunnitelmani Suomen (ja maailman) ensimmäisen vihreän presidentin paikasta. Kun ensimmäiseksi naispresidentiksi en enää ehdi - sekin kun oli haaveena vuonna 1995. Mutta parempi näin, minun presidenttiydestäni kun ei ole vieläkään mitään tarkempaa tietoa. Ja itse asiassa Suomen sijaan olen viime aikoina harkinnut enemmän tuota maailman diktaattorin paikkaa. Ja ymmärrättehän, että minä en sitten ole mikään paha vallanpitäjä, vaan sellainen hyvä äiti-hahmo, joka vain sattumalta ymmärtää lapsia paremmin, mikä on heidän parhaakseen.

No, leikki sikseen, ja takaisin asiaan: tarkoituksena on saada Heidi takaisin europarlamenttiin. Linkki Heidin nettisivuille löytyy blogini oikean yläkulman linkkilaatikosta - joka on muutenkin ihan uusi juttu, lisää linkkejä tulossa!

Ja vaikka nyt ette haluaisi antaa ääntänne Heidille, tai edes Vihreille tai naiselle, käykää hyvät ihmiset joka tapauksessa äänestämässä 7.6.! Se joka ei äänestä, ei ole myöskään oikeutettu naputtamaan EU-asioista. Äänestäminen on kaikkien täysi-ikäisten kansalaisten etuoikeus!

Ja sitten vaalimainonnasta mukavampiin asioihin. Tulevina päivinä näillä sivuilla odotettavissa juttua Amsterdamin Koniginnendagista. Hauskaa oli, vaikka juhlat olivat varmasti vähän vaisummat kuin yleensä Apeldoornin tapauksen vuoksi.