Tosi kiva päivä eilen, lähdin töistä puoli kahden maissa, eli melkein ajoissa (perjantaisin meillä loppuvat työt teoriassa klo 13, mikä olisi siis todella mukava juttu, harvoin sieltä vain tuolloin ehtii lähtemään).

Töiden jälkeen käytiin kahvilla Kaldiksessa, sitten aloitettiin oikein kunnon shoppailukierros: tilattiin sellainen makea lattialamppu, jota aina Antilla & Terhillä ihailimme, ja savinen tarjoiluastia, ja näiden lisäksi pistettiin oikein reilusti rahaa haisemaan - pitää tukea Etiopian taloutta vielä kun ehdimme! Ja täytyyhän tulevassa Hollannin kodissa näkyä, missä on asuttu.

Illalla käytiin vielä Castellissa syömässä - ruoka maistui, jos mahdollista, vielä paremmalta kuin aiemmin. Kai se on sitä haikeutta jo. Mutta joka tapauksessa, Marinkin sanoin, the best pasta I ever had. Saman kommentin olen kuullut parilta italialaiseltakin... Tämä kaupunki on vastakohtia pullollaan!

Tänään tulee taas kiireinen päivä: ensin on Artisans' Bazaar, eli vielä kerran extreme-shoppailua (Tiinankin tuotteet sopisivat loistavasti joukkoon... ;) ) ja illalla on Anssin luona epävirallinen itsenäisyyspäivän vastaanotto. Niiden välissä pitäisi ehtiä vielä ratsastamaankin.

Eilen minulla oli tasan 2 kk Etiopiaa jäljellä! Tältä erää...