1240814846_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Epävirallinen 33-vuotiskuva. Varsinaisena synttäripäivänä otetut kuvat olivat niin hirveitä, että ne piti tuhota jopa yksityiskansiostani. Tämä kuva on viime lauantailta, Haarlemin asemalta, jossa vaihdoimme junaa matkallamme Den Haagiin Afrikka-päivää viettämään.

Afrikkapäivästä voisin vaahdota toisella kertaa enemmän, sen verran kuitenkin, että anti oli todella mielenkiintoinen: paljon informaatiota erilaisista kansalaisjärjestöistä, muista organisaatioista yms., joilla on jokin yhteys Afrikkaan. Paul Rusesabagina esiintyi puhujana (ignoranteille lisätietoja http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Rusesabagina) ja kosketti syvältä. Varsinainen syy päivään osallistumisellemme oli kuitenkin workshop, jonka aiheena oli "Onko EU:n migraatiopolitiikka reilua politiiikkaa?".

Tuleva graduni kun tulee mahdollisesti jollain tavalla käsittelemään EU:n maahanmuuttopolitiikkaa (ellen sitten valitse jotain niistä tuhannesta muusta kiinnostavasta aiheesta), joten tämä aihe sopi kuin nenä päähän!

1240814813_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näin komeasti kukkii puumme. Kun vain joku vielä kertoisi, mistä rehusta on kyse. Olen jo pikkuhiljaa taas luopunut toivosta puutarhuroinnin suhteen (saisikohan tuon Tiinan jotenkin pariksi viikoksi tai edes päiväksi siirrettyä tänne?) - minun kohdallani asiat tapahtuvat näköjään pääasiassa pään sisällä. Siihen on vain tyytyminen. Mutta päässäni meillä on tosi hieno pieni puutarha ja etupiha - todellisuudessa molemmat rehottavat valtoimenaan. No, täytyyhän voikukillakin olla jokin turvapaikka. Sitä paitsi se on mielestäni täysin aliarvostettu laji, niin pirtsakan keltainen kukkiessaan että silmiin sattuu. Ja puhalluskukat on yksi paras juttu koko kesässä! Hymy

Niitä muuten jo riittää, eli kesä on täällä sitten jo siinä vaiheessa...

Muuta? Tänään alkaa kauan kaivattu hollannin kielikurssini. Valmistaudun siis kurkkukipuun... Silmänisku