Tuli söpöstelee.

Enpä ole juuri ehtinyt ajattelemaan tätä blogiparkaani, kun kouluhommat ovat vieneet mennessään. Viime ja tämä viikko on tutustumista ja kielikursseja (englantia ja hollantia), ensi viikko on todella tiivistahtinen aloitusviikko varsinaiseen maisterintutkinto-ohjelmaani. Sitten alkaisi arki, joka toivon mukaan on vähän rauhallisempaa. Tosin olen taas keksinyt suuria suunnitelmia syksyni varalle, joista lisää tuonnempana. Niin, ja jatkuvathan nyt ne kehitysmaatutkimuksen verkko-opinnotkin, joten ei aika todellakaan tule käymään pitkäksi!

Olo on ollut viime päivinä vähän kuin lastentarhassa, parikymppisten seassa. No, sinänsä ihan hyvä minulle palata taas ihmisten ilmoille, etten mökkiydy tänne kotiin kokonaan. Vaikka "oikeitten aikuisten" seurassa olis ehkä kuitenkin mukavampaa. Mä oon näköjään jo niin vanha, etten enää jaksais keskustella edellisillan humalaisista ottamuksista, myöhästyä tunneilta kun en jaksanut aamulla nousta edellämainitusta syystä, tai valikoida kaveripiiriäni sen mukaan, kuka on viilein ja muutenkin suosituin.

Paras ystäväni yliopistolla onkin tähän mennessä kanttiinin uushollantilainen tiskaaja, joka on täydellisen aurinkoinen persoona. Ja tähän mennessä paras mahdollisuuteni harjoitella hollannin kieltä, muuta yhteistä kieltä meillä kun ei ole.

Onnistuin kuitenkin vihdoin ja viimein ottamaan yhden onnistuneen kuvan makkarista. Täpinöissäni kun olen kaikesta, niin ei tahtonut edes puolittain terävää kuvaa tulla millään.

Makkarin jälkeen kotona ei ollakaan saatu oikein mitään aikaiseksi, kun tekemistä riittää kaiken aikaa muutenkin. Jos ei muuten, niin sitten roikutaan vaan telkan edessä ja katsotaan Heroes:ia dvd:ltä, viimeisin sarja, johon olemme jääneet täysin koukkuun.