Vihdoin ja viimein pääsin minäkin flegmaattisuudestani ja liityn näin ollen virtuaalisen, kaikille avoimen päiväkirjan pitoon. Ihan vain itsekeskeisyydestä, jotta tulevillekin sukupolville jää jotain muistijälkeä Baronessa Barczinskan ja ennen kaikkea karvaisen perheensä seikkailuista tällä sinisellä planeetalla nimeltään Maa.

Tarinamme tässä vaiheessa sijaitsemme Afrikan mantereella, vanhassa kulttuurimaassa nimeltään Etiopia, mutta jo tätä kirjoittaessa seuraava tutkimuskohde on tiedossa: Alankomaat, suomeksi paremmin tunnettu myös nimellä Hollanti, joka todellisuudessa tosin on vain yksi näiden alavien maiden maakunnista, ignoranteille tiedoksi.

Nokka suuntautuu kohti A-maita alkuvuodesta 2009. Ja hyvä näin, jos lisääntyvät puheet ilmastonmuutoksesta ja sen mukanaan tuomasta merenpinnan nousemisesta pitävät paikkansa: tähän paikkaan on perehdyttävä nyt, tulevaisuudessa se on mahdollista enää märin varpain.

Vaikka siis uskomattomia seikkailuja ja hurjia sattumuksia riittäisikin kerrottaviksi elämästämme päivittäin, lupaan jo nyt, että päivittäisiä vuodatuksia on Baronessan osalta turha odottaa - yritän kuitenkin edes viikoittain päivittää tärkeimmät tapahtumat näille sivuille.