2185414.jpg

Tässä se mainitsemani Afrikka-pipari, jota ei siis enää ole. Pipari ei varmaan koskaan ole maistunut niin hyvälle - olihan se joulun ainokainen...

Ja tulihan niitä lahjoja kyllä, vaikka vikisinkin. Esimerkiksi pitkään sairaana ollut vartijamme Mammo pystyi vihdoin ja viimein palaamaan töihin - olin jo todella huolissani, hän kun ei ole sieltä nuorimmasta päästä!

Samoin tällaisia on taas ilmaantunut ilahduttamaan ikkunan taakse:

2185393.jpg

Voi liikkis! Vauvakuume on taas ihan hirveä...

Ja sitten oli tietysti niitä itse hankittuja lahjoja. Tämän seuraavan saimme kuskin kanssa aatonattona vaivoin tuotua pikku-Mitsussamme kotiin. En jaksa odottaa, että saan etsiä sille arvoisensa paikan Hollannin kodistamme.

2185416.jpg

Vieressä näkyy muitakin ostoksiamme... Tulevassa kodissamme siis näkyy varmasti, missä on asuttu!

Muuten olen miettinyt aikaani miettien väri- yms. konsepteja uuteen asuntoomme. Vähän vaikeaa, kun ei ole nähnyt siitä kuin kuvia, ja puolesta omaisuudestammekaan minulla ei ole enää kovin aktiivista muistikuvaa, ne kun ovat lojuneet varastoissa Helsingissä tai Saksassa.

2185406.jpg

Mutta jotain tällaisia. Tosin tästä puuttuu selkeästi muutama idea, esim. se harmaa-musta-hopeinen makuuhuone, ja turkoosi-petrooli-sininen yhdistelmä, jota tosin ei vielä ole päätetty, mikä huoneista tuollaisen väriyhdistelmän saa. Joka tapauksessa kirjavaa, värikästä, paljon ja runsaasti tilpehööriä. Vaikka näin:

2185409.jpg

Tai näin:

2185413.jpg

Siis horoskooppimerkki meni ainakin niin nappiin. Ja huomioikaa myös tuo siivekäs possu takavasemmalla!

Ah, ja se puutarha... Mietimme jo kuumeisesti, millähän verukkeella saisi nuo remonttitaitoisemmat suomalaismiehet alkukesästä houkuteltua Hollantiin. Siis ihan vaan lomailemaan, mutta jos tylsyys iskee, niin voisihan siinä jonkinlaista terassia ja avokuistia ajatella... ;)